WVS / Melior werkt vanuit het nieuwe kantoor in Zwolle

Sinds 2019 werkt WVS onderwijs / Melior advies ook in het oosten en noorden van Nederland. In de jaren daarvoor stond onze uitvalsbasis in Wezep en van daaruit  konden we prima werken.

Enige tijd geleden zijn wij verhuisd naar een kantoor in de stad Zwolle. Een mooi en eigentijds ingericht gebouw waar we kunnen werken en (potentiële) opdrachtgevers kunnen ontvangen. We zijn vanaf de A28 snel en goed te bereiken met voldoende parkeergelegenheid.

In de afgelopen jaren weten (potentiële) opdrachtgevers in het oosten en noorden van Nederland WVS / Melior steeds beter en vaker te bereiken en weten we de opdrachten naar volle tevredenheid uit te voeren.

WVS werkt met ervaren Interim-directeuren die gewoon zorgen dat het beter werkt en Melior werkt met deskundige adviseurs die meewerken aan blijvend beter onderwijs.

Maak gerust een afspraak en kom langs in ons nieuwe onderkomen. We ontvangen graag mensen die passie hebben voor onderwijs en het graag hebben over hoe we het onderwijs beter kunnen maken.

Gert Laarman
06-46261402
glaarman@wvsonderwijs.nl