Waarom WVS Onderwijs

Samen op een verrassende manier blijvend impact hebben op het onderwijs voor het kind

Dit is wat wij realiseren met onze inzet als interim-directeur. Doorslaggevend hierbij is het belang van het kind, dat op ‘onze’ school onderwijs krijgt. Een kind is geholpen met duidelijkheid en continuïteit, daarom streven we naar een blijvend effect.

Dit vraagt soms ingrijpende veranderingen en soms kan het op een verrassend eenvoudige manier gerealiseerd worden. Wat er ook nodig is, het wordt alleen verwezenlijkt als er samen verantwoordelijkheid voor genomen wordt.

Eigen professionals

WVS Onderwijs bestaat uit een team van doortastende en gemotiveerde interim-directeuren. We vervullen de behoefte aan een daadkrachtige directie. De WVS-er brengt focus aan zodat medewerkers op een succesvolle manier in de organisatie neergezet worden en ze medeverantwoordelijkheid krijgen en deze ook nemen.

Omdat we werken met een diversiteit aan eigen medewerkers kunnen we de optimale match maken tussen opdracht en interim-directeur. Hierdoor hebben we zicht en grip op de kwaliteit van onze dienstverlening. Een van de krachten van ons team is goede communicatie. Door de korte lijnen en collegiaal overleg zijn onze collega’s in staat snel te schakelen bij lastige situaties.

Het mooi dat je altijd terecht kunt bij collega’s. Als ik ergens tegen aanloop, kan ik altijd wel even bellen met een collega interim-directeur, of een IB-er

Martha Broersma, interim-directeur bij WVS Onderwijs

Ook onze professionaliteit is een kracht. Daarom besteden we binnen WVS veel aandacht aan continue ontwikkeling van onze eigen medewerkers. In de maandelijkse gezamenlijke bijeenkomsten vindt intervisie en interne scholing plaats, waardoor de professionele kwaliteit en kennis vastgehouden wordt en actueel blijft.

Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling waardoor WVS beschikt over experts met een diversiteit aan specialismen.