Gert Laarman

Teamleider regio Zwolle

glaarman@wvsonderwijs.nl
06-4626 1402

Betekenisvol
Ik word enthousiast wanneer kinderen betekenisvol onderwijs krijgen, wanneer medewerkers betekenisvol onderwijs verzorgen en wanneer onderwijsorganisaties het onderwijsproces en de medewerkers daarin betekenisvol ondersteunen. Ik voeg graag iets toe om het onderwijs beter en mooier te maken. Groei en ontwikkeling zijn daarin voor mij belangrijke kernwaarden.

Professioneel gegroeid in het onderwijs
Ik heb ruime ervaring in het onderwijs. Ik heb voor de klas gestaan, ben directeur geweest van een basisschool en heb ook ervaring als algemeen directeur/bestuurder. Ik spreek de taal van het onderwijs, ik weet snel wat er nodig is en verken ook graag verschillende oplossingsrichtingen.

Samen op zoek naar blijvende effect
Van nature ben ik nieuwsgierig naar hoe mensen en organisaties werken. Ik ben rustig en betrouwbaar in de contacten met mensen en organisaties. Ik vind het leuk om op een analytisch manier, samen met de klant op zoek te gaan naar wat nodig is. En wanneer we samen aan het werk gaan dan ben ik er sterk op gericht om de persoon met de juiste expertise in te zetten.  Om transparant en planmatig te werken. Om helder te evalueren of er volgens afspraken constructief aan de doelen wordt gewerkt.  Om uiteindelijk te zorgen voor een blijvend effect .

Kortom: betekenisvol, met ervaring, samen op zoek om er gewoon voor te zorgen dat het beter werkt met blijvend effect!