Esther van Doorn

Relatiebeheer

evandoorn@wvsonderwijs.nl
0182-682 323

Betrokken, flexibel en zeer servicegericht zo word ik omschreven door mijn collega’s. Ik communiceer duidelijk en to the point. Als relatiebeheerder is mijn voornaamste taak het maken van afspraken voor Ton van Nieuwkoop, Ben Hofsink en Gert Laarman. Ik hou hun agenda’s bij en verwerk gespreksverslagen in ons CRM-systeem. Hierbij schakel ik makkelijk van de ene naar de andere taak zonder mijn focus te verliezen. In mijn werkzaamheden kan ik mij echt vastbijten in iets om vervolgens een oplossing te bedenken vanuit wat er wél kan. In stressvolle situaties blijf ik hierdoor ontspannen.

Naast mijn werk als relatiebeheerder, coach ik enkele collega’s in het kader van hun profilering. In deze gesprekken stel ik mij open op, luister goed en verplaats mij in de ander. Hierdoor kan ik scherpe vragen stellen waarmee een collega op zichzelf gaat reflecteren, hij meer inzicht krijgt en zich verder kan ontwikkelen.

Het is fijn om in beweging te zijn, iets wat gelukkig ook kan in mijn werk. Want ik ben een enthousiaste duizendpoot en benut graag mijn capaciteiten.

Bij WVS Onderwijs en Melior Advies willen wij samen op een verassende manier blijvend impact hebben op onderwijs voor het kind. Hier wil ik mij graag voor inzetten vanuit liefde voor kinderen. Zij hebben tenslotte de toekomst.