Interim overig

WVS Onderwijs kan u ook van dienst zijn met de volgende interim-diensten:

Intern begeleider a.i.

WVS Onderwijs is overtuigd van de meerwaarde van een professioneel directeur & IB-tandem voor de onderwijskwaliteit op school. Cruciale factor in deze samenwerking is de rolvastheid van beiden. In al onze interim-directie opdrachten investeren we in de (verdere) ontwikkeling van dit tandem.

Regelmatig is ook voor de Intern Begeleider een interim-oplossing gewenst. De inzet kan zowel gericht zijn op herstel van de basis, als een impuls aan de verdere ontwikkeling van bijvoorbeeld analysevaardigheden, leerkrachtvaardigheden, planmatig werken of het verhogen van de leerling-betrokkenheid.

Voor de invulling van deze interim-vragen wordt samengewerkt met onze partner Melior Advies.

Bestuurder a.i.

Ook op bestuurdersniveau kunnen vraagstukken op het terrein van kwaliteit en continuïteit leiden tot een bewuste keuze om tijdelijk en met een gerichte opdracht een interim-bestuurder aan te stellen.

Regelmatig vervullen we de bestuurdersrol in een periode waarin de organisatie, op basis van hun schaalgrootte, strategische keuzes moet maken met betrekking tot samenwerking c.q. fusie.

Ook het invullen van deze positie gedurende de periode dat een RvT zich wil bezinnen op een bestuurdersprofiel voor de volgende fase van de organisatieontwikkeling, is een reden voor inzet van een interim-bestuurder. In het WVS-team zitten een aantal ervaren bestuurders.

Daarnaast wordt ook voor de invulling van deze interim-vragen samengewerkt met onze partner Melior Advies.

Medewerker stafbureau a.i.

Desgewenst kan WVS Onderwijs u ook ondersteunen bij de (tijdelijke) invulling van een staffunctie.

Denk hierbij aan de interim-invulling van:

  • Onderwijskwaliteit en HRM; wij beschikken over een aantal deskundige eigen medewerkers. Ook werken we samen met onze partner Melior Advies en maken we gebruik van een selecte groep ZZP-ers
  • Huisvesting; hiervoor werken we samen met Helix Advies
  • Financi├źn; hiervoor werken we samen met een selecte groep ZZP-ers